Permanente Eyeliner

Semi Permanente Make-Up

Wil je altijd opstaan met sprekende ogen en een frisse blik? Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente eyeliner make-up kan het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid.

Bij de eyeliners wordt onder andere tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht.

powder brows

Eyeliner ‘Natural’

Een natuurlijke eyeliner die jouw ogen beter laten uitkomen. De oogopslag wordt  intenser en de kleur van de ogen zal beter uitkomen. Bij de eyeliner ‘Natural’ wordt tussen de wimpers gepigmenteerd.

Eyeliner ‘Standard’ en ‘Standard Large’

Een eyeliner die de oogopslag nog meer benadrukt en je ogen prachtig laten uitkomen. Bij deze eyeliner kan de oog vorm zelfs iets gewijzigd worden indien je bijvoorbeeld een liftend effect wil. Kleine(re) ogen worden optisch vergroot en  mooie amandelvormige ogen worden meer benadrukt. Bij de eyeliner ‘Standard’ en ‘Standard Large’ wordt tussen de wimpers gepigmenteerd en een liner geplaatst. Dit maakt een oogpotlood overbodig.

Permanente make-up, hoe werkt dat?

Bij permanente make-up wordt er gebruikt gemaakt van apparatuur, hiermee wordt het pigment met de naald in het bovenste deel van de tweede huidlaag gezet. Eigenlijk is ‘permanent’ niet de juiste bewoording, het pigment vervaagt namelijk na ongeveer een jaar. Hierna kun je ervoor kiezen om opnieuw te laten pigmenteren.

Bij een tatoeage wordt het pigment onderin de tweede huidlaag gezet, waardoor een tatoeage levenslang blijft zitten.

Waarom je kiest voor Wishlashes voor jouw permanente make-up

Naast dat wij al veel tevreden klanten blij hebben gemaakt met permanente make-up, kenmerken wij ons door vakmanschap, hygiëne en veiligheid en door gebruik te maken van de beste apparatuur op dit moment verkrijgbaar.

Vakmanschap

Wishlashes & Brows werkt uitsluitend met de goedgekeurde pigmenten van Tina Davies. Deze pigmenten voldoen aan alle strenge landelijke eisen. Tevens zijn de pigmenten Vegan en dus diervriendelijk. Dit betekend dat ze niet op dieren zijn getest! Mede hierdoor ben je ervan verzekerd dat permanente make-up bij ons veilig is.

Tevens voldoen wij aan de strenge eisen van de GGD en zijn in bezit van een vergunning. Op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu kun je zien dat Wishlashes Voorburg aan deze strenge eisen voldoet en ingeschreven staat.

permanente eyeliner