WishLashes and Brows Voorburg

Sinds 2008 is Wishlashes and Brows toonaangevend op het gebied van haartje voor haartje semipermanente wimperextensions en vanaf 2009 gespecialiseerd in Permanente Make-Up.

De ‘Blink Mink’ wimperextensions zijn een wereldwijde trend en zéér populair bij buitenlandse sterren en Bekende Nederlanders.

Veel klanten hebben hun weg al gevonden naar ons pand te Voorburg.

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren specialistes en vinden plaats in aparte behandelcabines in een ontspannen sfeer

waar kwaliteit, service, privacy en persoonlijke aandacht regel zijn.

o Alex Alex runt het kantoor en de groothandel/webshop ‘BL Blink Lashes Benelux’. Door zijn intensieve contact met producent Blink Korea worden de klanten en ex-cursisten op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelen. Mede door zijn kennis, ervaring en warme persoonlijkheid is BL Blink Benelux uitgegroeid tot wat het vandaag is: een bedrijf dat staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en service. anja Anja runt het trainingscentrum en samen met haar dochter Michelle de salon Wishlashes & Brows. Zij vindt het heerlijk om les te geven; kennis overbrengen aan enthousiaste mensen is haar passie. ‘Qua behandelingen is het natuurlijk fijn om mensen blij te maken met prachtige wimperextensions, dat ze tevreden zijn en weer bij je terugkomen.’ Bij Anja kun je terecht voor wimperextensions, Lashlift en verschillende cursussen. michelle Michelle was jurylid bij nationale en internationale wedstrijden. Zij is een van de eerste in Nederland die Microblading aanbood. Bij Michelle kun je terecht voor PMU en Microblading (voor de mooiste wenkbrauwen en eyeliner), Wimperextensions, Lashlift en Henna brows. Zij houdt zich bezig met de nieuwste trends. Mensen (nog) mooier maken vindt zij het allerleukste. hetty Hetty werkt op kantoor en is verantwoordelijk voor het administratieve gedeelte en de creatieve ontwerpen voor de website en social media. Ons team Lees hier meer over het enthousiaste team van Wishlashes & Brows.