One-by-one Wimperextensions Training

ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS TRAINING € 345,- (ex. btw)

De vraag naar wimperextensions groeit en waarschijnlijk krijg je in toenemende mate de vraag of je one by one wimperextensions aanbiedt.

Wimperextensions zijn ook een perfecte aanvulling op het aanbod van schoonheidsspecialistes, beautyinstituten, beautysalons, nagelstudio’s, kappers, visagisten en starters. Naast de interesse voor wimperextensions bij jouw eigen klantenbestand, spreekt deze behandeling ook een nieuw soort clientèle aan. Dit heeft een positieve invloed op de omzet van de andere behandelingsmogelijkheden in jouw salon.

one by one wimperextensions training

Trainingsdata:

Dinsdag 16 mei.

Nog 1 plaats beschikbaar.

info@wishlashes.nl / 070-7370128

Als officieel alleenvertegenwoordiger van wereldmarktleider BL Blink Lashes Korea voor de Benelux, biedt Blink by Wishlashes® sinds 2008 de populaire, praktijkgerichte training One by One Wimperextension Styliste aan. Tijdens deze intensieve (dag)cursus leer je op vakkundige wijze de wimperextensions aan te brengen en hoe je de beste en mooiste resultaten krijgt door middel van een speciale techniek (geen trosjes, plukjes of strips!).

Waar bestaat de training Wimperextensions uit?

De training one by one wimperextensions bestaat uit twee dagdelen en wordt gegeven aan kleine groepjes van 2 personen om de kwaliteit en aandacht te waarborgen.

Inclusief het zéér complete ‘Blink’ Allround Starterspakket (geen incomplete basis-starterskit!). Deze starterskit t.w.v. ruim € 200,- bevat werkelijk alle benodigde producten die nodig zijn om wimperextensions te plaatsen en is inclusief marketing.

Na het behalen van het officiële Blink certificaat kunt u op professionele wijze zelfstandig wimperextensions plaatsen bij uw klanten. Deze populaire cursus is van 10 tot circa 16 uur en inclusief uitgebreide lunch. De cursus is door BL Blink Lashes, Korea erkend en wordt gegeven door eigenaresse Anja de Klein.

De trainingsdag verloopt als volgt

  • Aanvang cursus 10.00 uur met uitleg producten/inhoud kit
  • Theorie
  • Oefenen op ‘Mannequin’ oefenhoofd
  • Lunch van 12 tot 12.30 uur
  • Oefenen op model van 12.30 tot circa 16.00 uur
  • Inclusief Certificaat
3D volume wimperextensions training

Aanmelden