Microblading

Semi Permanente Make-up

Altijd een verzorgd uiterlijk waar je ook bent? Kies voor de microblading techniek. Door middel van permanente make-up is het mogelijk om de perfecte wenkbrauw te creëren. Daarnaast zijn wij al jarenlang dé specialist op het gebied van microblading en hebben al veel tevreden klanten voorzien van de perfecte look.

Microblading

Permanente make-up van de Wenkbrauwen – Microblading

Door middel van de Microblading hairstroketechniek wordt elk haartje individueel getekend. Met behulp van een Microblade worden er kleine ‘krasjes’ gemaakt, hierna worden deze ingevuld met de kleur die wij samen vooraf hebben besproken. Deze haartjes zijn niet van echt te onderscheiden en ogen zeer natuurlijk! Voordat we starten met de behandeling, worden de wenkbrauwen nauwkeurig uitgemeten en voorgetekend.

Waarom je kiest voor Wishlashes voor jouw permanente make-up

Naast dat wij al veel tevreden klanten blij hebben gemaakt met permanente make-up, kenmerken wij ons door vakmanschap, hygiëne en veiligheid. Wij maken gebruik van de beste apparatuur en pigmenten die op dit moment verkrijgbaar zijn. Tevens blijven wij altijd op de hoogte door het volgen van de nieuwste trainingen.

Vakmanschap

Wishlashes & Brows werkt met de goedgekeurde pigmenten van Tina Davies, Biotek en Ecuri Cosmetics. Deze pigmenten voldoen aan alle strenge landelijke eisen. Mede hierdoor ben je ervan verzekerd dat permanente make-up bij ons veilig is.

Tevens voldoen wij aan de strenge eisen van de GGD en zijn in bezit van een vergunning. Op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu kun je zien dat Wishlashes Voorburg aan deze strenge eisen voldoet en ingeschreven staat.

Hygiëne en Veiligheid

Wat vakkundigheid betreft ben je bij jouw ervaren specialiste in goede handen. De specialiste heeft in 2009 een intensieve training afgerond bij Nouveau Contour, waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. De jarenlange ervaring, deskundigheid en daarnaast het volgen van diverse Masterclasses en aanvullende opleidingen bij o.a. de ‘Dutch Art Avenue’ van Rusenko, de ‘Academie voor permanente make-up’ van Irma Hulscher, de ‘PhiBrows Microblading Academy’ en Ecuri Cosmetics, is jouw garantie voor kwaliteit.

Veelgestelde Vragen

Permanente make-up, hoe werkt dat?

FAQ

Bij permanente make-up wordt er gebruikt gemaakt van apparatuur, hiermee wordt het pigment met de naald in het bovenste deel van de tweede huidlaag gezet. Eigenlijk is ‘permanent’ niet de juiste bewoording, want het pigment vervaagt namelijk na ongeveer een jaar. Hierna kun je ervoor kiezen om opnieuw te laten pigmenteren.

Bij een tatoeage wordt het pigment onderin de tweede huidlaag gezet, waardoor een tatoeage levenslang blijft zitten.

Naast dat permanente make-up door middel van apparatuur wordt gezet, kan dit ook handmatig. Tijdens deze behandeling gebruiken we de microblade, dit is een scherp, kort mesje, waarmee het pigment in de huid wordt gepigmenteerd.

Is het mogelijk om Microblading toe te passen als ik eerder permanente make-up heb gehad?

Als je eerder (semi) permanente make-up hebt laten plaatsen, dien je eerst een duidelijke foto van je wenkbrauwen door te sturen naar mdvijsma@wishlashes.nl. Als we de foto hebben ontvangen, zullen we je adviseren over de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om dit bespreken tijdens een vrijblijvend intake gesprek.

Waar hou ik rekening mee voor en na de behandeling?

Voor de behandeling:

  • Geen bloedverdunners innemen (in overleg met arts)
  • Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen
  • Twee weken vooraf niet zonnen of zonnebanken

Na de behandeling:

Download hier het Nazorgformulier als PDF.

Hoe verloopt het genezingsproces?

Microblading genezingsproces

In de eerste week zullen de wenkbrauwen er iets donkerder uitzien dan het eindresultaat. Als de nazorg voor de wenkbrauwen goed word nageleefd, zal er weinig tot geen korstvorming ontstaan. Tijdens het genezingsproces is het mogelijk dat de wenkbrauwen wat gaan vervellen, vlekken of dat er pigmentverlies ontstaat. Dit is normaal en hoort bij het proces, hierdoor is dit geen reden voor ongerustheid.

Het eindresultaat is pas vanaf een maand zichtbaar. Het pigment heeft namelijk tijd nodig om van de onderhuid terug naar de huidoppervlakte te komen.

Is Microblading geschikt voor iedereen?

FAQ

Microblading is perfect geschikt als je een middel tot zeer droge huid hebt en fijne poriën.

Voor mensen met een vette huid en grove poriën is de behandeling minder geschikt, omdat het sneller zal vervagen.

Daarnaast kunnen de hairstrokes wat ‘breder’ genezen. Voor deze huidtypes zijn Powderbrows vaak beter geschikt.

 

Twijfel je welke behandeling het mooist zal zijn voor jouw huidtype?

Maak gerust een afspraak voor een gratis intake, waarna we samen bepalen welke behandeling het meest geschikt is!

 

Let op:

Wenkbrauw behandelingen kunnen niet toegepast worden bij zwangere dames, hepatitiespatiënten, diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners innemen.

Hoelang gaat microblading mee?

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je bijvoorbeeld:

  • een zeer vette huid hebt
  • snel of veel bloed (als gevolg van het gebruik van bloedverdunners)
  • een lichte kleur laat toepassen
  • ooit eerder permanente make-up hebt gehad of de wenkbrauwen hebt laten laseren.

Zeer vette huid: tot 6 maanden

Vette tot normale huid: 6 tot 14 maanden

Droge tot zeer droge huid: 15 tot 24 maanden

Er zijn echter uitzonderingen

Permanente make-up hairstrokes
Phi brows microblading hairstrokes wenkbrauwen