Ombre Powder Brows

Semi Permanente Make-Up

Bij Powder Brows worden de wenkbrauwen in geschaduwd met pigment. Powder Brows (ook wel Ombre Brows genoemd) is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up voor wenkbrauwen. Met behulp van deze techniek lijkt het net alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Hierdoor is het resultaat natuurlijk, maar toch gedefinieerd. 

IMG_20220328_115154[21589]

Veelgestelde Vragen

Zijn Powder Brows geschikt voor iedereen?

Powder Brows zijn geschikt voor ieder huidtype.

 

Twijfel je welke behandeling het mooist zal zijn voor jouw huidtype?
Maak gerust een afspraak voor een gratis intake, dan kunnen we samen bepalen welke behandeling het meest geschikt is!

 

Let op:
Wenkbrauw behandelingen kunnen niet toegepast worden bij zwangere dames, hepatitiespatiënten, diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners innemen. Tussen het gebruik van Roaccutane en het toepassen van de microblading zouden er vier weken tussen moeten zitten.

Hoelang gaan Powder Brows mee?

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloed (eventueel door het gebruik van bloedverdunners e.t.c), een lichte kleur laat toepassen, ooit eerder permanente make-up hebt gehad of de wenkbrauwen hebt laten laseren.

Zeer vette huid: tot 6 maanden
Vette tot normale huid: 6 tot 14 maanden
Droge tot zeer droge huid: 15 tot 24 maanden

Hoe verloopt het genezingsproces?

In de eerste week zullen je powder brows er iets donkerder uitzien dan het eindresultaat. Als de nazorg voor de wenkbrauwen goed word nageleefd, zal er weinig tot geen korstvorming ontstaan. Tijdens het genezingsproces is het mogelijk dat de wenkbrauwen wat gaan vervellen, vlekken of dat er pigmentverlies ontstaat. Dit is normaal en hoort bij het proces. Het is geen reden voor ongerustheid.
Het eindresultaat is pas vanaf een maand zichtbaar. Het pigment heeft namelijk tijd nodig om van de onderhuid terug naar de huidoppervlakte te komen.

Waar hou ik rekening mee voor en na de behandeling van Powder Brows?

Voor de behandeling van je powder brows:

  • Geen bloedverdunners innemen (in overleg met arts)
  • Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen
  • Twee weken vooraf niet zonnen of zonnebanken

Na de behandeling:

Download hier het nazorgformulier als PDF.

Is het mogelijk om Microblading toe te passen als ik eerder permanente make-up heb gehad?

Als je eerder (semi) permanente make-up hebt laten plaatsen, dien je eerst een duidelijke foto van je wenkbrauwen door te sturen naar mdvijsma@wishlashes.nl. Als we de foto hebben ontvangen, zullen we je adviseren over de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om dit bespreken tijdens een vrijblijvend intake gesprek.

Permanente make-up van de wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwvorm ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heb je vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer? Met Ombre Powder Brows wordt jouw gezicht weer compleet.

Powder Brows, hoe werkt dat?

Bij permanente make-up wordt er gebruikt gemaakt van apparatuur, hiermee wordt het pigment met de naald in het bovenste deel van de tweede huidlaag gezet. Eigenlijk is ‘permanent’ niet de juiste bewoording, het pigment vervaagt namelijk na ongeveer een jaar. Hierna kun je ervoor kiezen om opnieuw je powder brows te laten pigmenteren.

Bij een tatoeage wordt het pigment onderin de tweede huidlaag gezet, waardoor een tatoeage levenslang blijft zitten.

phi brows
powderbrows

Waarom je kiest voor Wishlashes voor jouw Powder Brows

Naast dat wij al veel tevreden klanten blij hebben gemaakt met permanente make-up, kenmerken wij ons door vakmanschap, hygiëne en veiligheid en door gebruik te maken van de beste apparatuur op dit moment verkrijgbaar. Tevens blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken, door het volgen van masterclasses. Zo ben je altijd verzekerd van de mooiste Ombre Powder Brows!

Vakmanschap

Wishlashes & Brows werkt met de goedgekeurde pigmenten van Tina Davies, Ecuri Cosmetics en Biotek. Deze pigmenten voldoen aan alle strenge landelijke eisen. Mede hierdoor ben je ervan verzekerd dat je Powder Brows veilig bij ons worden gezet.

Tevens voldoen wij aan de strenge eisen van de GGD en zijn in bezit van een vergunning. Op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu kun je zien dat Wishlashes Den Haag Voorburg aan deze strenge eisen voldoet en ingeschreven staat.