Permanente make-up

Cosmetische Permanente Make Up

‘Wake up with make-up’

Iedereen wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen, permanente make-up wel!

Bij permanente make-up worden wenkbrauwen, eyeliners en lipliners permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ’s morgens uit bed stapt of als u door weer en wind loopt. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. Elk moment van de dag een verzorgde uitstraling, zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Ook bespaart u zich dagelijks veel tijd omdat u geen make-up meer hoeft aan te brengen.

Vakmanschap
Wat vakkundigheid betreft bent u bij uw ervaren permanente make-up specialiste in goede handen. Uw specialiste heeft in 2009 een intensieve training afgerond bij Nouveau Contour, wereldwijd het toonaangevende merk in de permanente make-up wereld, waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. De jarenlange ervaring, deskundigheid en het volgen van diverse Masterclasses en aanvullende opleidingen bij o.a. de ‘Academie voor permanente make-up’ van Irma Hulscher en de ‘PhiBrows Microblading Academy’, is uw garantie voor kwaliteit.

Hygiëne en Veiligheid
Wishlashes werkt conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne-, Arbeidsomstandigheden- en Milieucode. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up bij ons veilig is.
Tevens voldoen wij aan de strenge eisen van de GGD en zijn in bezit van een vergunning. Op de van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu kunt u zien dat Wishlashes Voorburg aan deze strenge eisen voldoet en ingeschreven staat.

Betrouwbare apparatuur
Uw specialiste werkt met o.a. het pigmentatieapparaat van Nouveau Contour. Dit computergestuurde apparaat werkt tot fracties van millimeters nauwkeurig en mede hierdoor wordt een optimaal resultaat gegarandeerd.
Voor de wenkbrauwen wordt er gebruik gemaakt van ‘PhiBrows’ microblading hairstroketechniek. Deze speciale permanente make-up techniek zorgt voor prachtige wenkbrauwen met een natuurlijke look.

Gratis consult
U wilt permanente make-up maar u weet nog niet zeker of het iets voor u is. Of heeft u oude permanente make-up waar u niet meer tevreden over bent en gecorrigeerd wilt hebben.
Voordat u deze belangrijke beslissing neemt bieden wij u een gratis en vrijblijvend consult aan waar de mogelijkheden worden besproken en tevens laten wij u zien, door middel van voortekenen, welk resultaat u kunt verwachten.

De mogelijkheden van permanente make-up:

*Wenkbrauwen Microblading
Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwvorm ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.
Door middel van de Microblading hairstroketechniek wordt elk haartje individueel getekend en in de door u gewenste vorm en kleur aangebracht door middel van een Microblade. Deze haartjes zijn niet van echt te onderscheiden en ogen zeer natuurlijk!

*Ogen
Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt onder andere tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

-Eyeliner ‘Natural’
Een natuurlijke eyeliner die uw ogen beter laten uitkomen. De oogopslag wordt  intenser en de kleur van uw ogen zal beter uitkomen.
Bij de eyeliner ‘Natural’ wordt tussen de wimpers gepigmenteerd.
 
-Eyeliner ‘Standard’ en ‘Standard Large’
Een eyeliner die de oogopslag nog meer benadrukt en uw ogen prachtig laten uitkomen. Bij deze eyeliner kan de oogvorm zelfs iets gewijzigd worden indien u bijvoorbeeld een liftend effect wil. Kleine(re) ogen worden optisch vergroot en  mooie amandelvormige ogen worden meer benadrukt.
Bij de eyeliner ‘Standard’ en ‘Standard Large’ wordt tussen de wimpers gepigmenteerd en een liner geplaatst. Maakt een oogpotlood overbodig.

-Eyeliner ‘Bicolor’
De eyeliner ‘Bicolor’ is een ‘Standard’ eyeliner in combinatie met een gekleurde eyeliner.

-Eyeliner ‘Shadow’
De eyeliner ‘Shadow’ is een liner die naar boven zacht wordt uitgeschaduwd (oogschaduw effect).
Verschillende kleuren en kleurcombinaties mogelijk.

 

Prijzen Permanente make-up inclusief aanbieding

*Aanbieding Wenkbrauwen Microbladingtechniek nu € 245,00 i.p.v. € 275,00.

**Wenkbrauwen Microblading techniek € 275,00
**Eyeliner ‘Natural’ boven € 159,00
**Eyeliner ‘Natural’ onder € 139,00
**Eyeliner ‘Natural’ boven en onder € 249,00
**Eyeliner ‘Standard’ boven € 189,00
**Eyeliner ‘Standard’ onder € 169,00
**Eyeliner ‘Standard’ boven en onder € 289,00
**Eyeliner ‘Standard Large’ boven € 219,00
**Eyeliner ‘Standard Large’ onder € 199,00
**Eyeliner ‘Standard Large’ boven en onder € 319,00
**Eyeliner ‘Bicolor’ boven € 219,00
**Eyeliner ‘Bicolor’ onder € 199,00
**Eyeliner ‘Bicolor’ boven en onder € 319,00
**Eyeliner ‘Shadow’ boven € 219,00

Prijzen Permanente make-up zijn inclusief nabehandeling binnen 2 maanden (2 behandelingen in totaal).

 

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Permanente make-up Voorburg Den Haag Rijswijk

Permanente make-up Voorburg Den Haag Rijswijk

Permanente make-up Den Haag Voorburg Rijswijk

Permanente make-up Den Haag Voorburg Rijswijk

Permanente make-up GGD Nederland Den Haag Voorburg Rijswijk

Pinnen