Nagelstyling

Gellak, Biab, Gel Nagels, Russian Manicure

Page coming soon..

BIAB

BIAB of terwijl Builder in a Bottle is een gel behandeling voor de natuurlijke nagel. Dus zonder verlenging. Waar is het precies goed voor? Ben je een nagelbijter? Of heb je meer moeite met het groeien van je eigen nagels? Of heb je last van slappe nagels? Dan is de BIAB perfect voor jou! Door deze behandeling groeien je eigen nagels en worden ze steviger! Ook krijgen je eigen nagels een mooie C curve. De gel zelf is ook erg flexibel wat heel fijn is. De kleuren bestaan uit natuurlijke roze tinten. Wil je dit graag met een kleurtje kan dit uiteraard ook erbij geboekt worden! 

BIAB NN TREATMENT

De NN treatment is een behandeling voor de natuurlijk nagel. NN staat voor naturel nail. Wat doet deze behandeling precies? Bij de NN treatment focussen we op de natuurlijk nagel, maken we de nageplaat schoon en halen we elk velletje en de nagelriemen weg met de frees. Hiervoor gebruiken we verschillende bitjes die word uitgevoerd met de frees om extra mooi resultaat te krijgen, dit word ook wel Russian manicure genoemd. Daarna brengen we die BIAB aan, hierdoor krijg jij de perfecte eindresultaat. 

Gellak

Gellak is de perfecte oplossing voor nagellak! Het is een dikkere lak die word aangebracht op de natuurlijke nagel of op nep nagels! De gellak moet onder de led lamp waardoor die uitgehard word. Het blijft wel 2 tot 4 weken mooi zitten! Doordat je nagels groeien groeit de gellak natuurlijk mee. Daarom raden we aan om het niet langer dan 4 weken erop te laten zitten. 

Rubberbase

De Rubberbase kan worden aangebracht onder een gellak. Chippen je nagels snel? Of vind je dat de gellak zelf voor jou net niet te stevig is? Dan kun jij het beste rubberbase bij je behandeling boeken. Dit is een gel laagje die word aangebracht onder een kleur naar keuze. Zo voorkom je dat jou gellak sneller chipt en heb je extra versteviging!

Russian Manicure