Nagelstudio

In onze salon kunt u terecht voor: kunstnagels, biab, gellak en manicure.

BIAB

BIAB staat voor Builder In A Bottle en is een gelbehandeling voor de natuurlijke nagel. Hierbij worden je nagels niet verlengd, maar wel verstevigd.

Ben je een nagelbijter? Heb je moeite met het laten groeien van je nagels? Heb je last van slappe nagels? Dan is de BIAB behandeling perfect voor jou!

Gellak

Gellak is de perfecte oplossing voor nagellak! Het is een dikkere lak die aangebracht wordt op de natuurlijke nagels of op nepnagels! De gellak moet onder de led lamp waardoor die uitgehard wordt. Hierdoor blijft het wel 2 tot 4 weken mooi zitten! Doordat je nagels groeien, groeit de gellak natuurlijk mee. Daarom raden we aan om het niet langer dan 4 weken erop te laten zitten.

Rubberbase

De Rubberbase kan worden aangebracht onder een gellak. Chippen je nagels snel? Of vindt je dat de gellak zelf voor jou net niet te stevig is? Dan kun je het beste rubberbase bij je behandeling boeken. Dit is een gel laagje die wordt aangebracht onder een kleur naar keuze. Zo voorkom je dat jouw gellak sneller chipt en heb je extra versteviging!

Manicure

Quick and Go! Bij de Manicure vijlen we de nagels naar gewenste lengte en vorm. Buffen we nagels en halen we de nagelriemen weg. Hierna krijg je een voedende nagelriemolie en word er een handcrème aangebracht! Ideaal voor als je niet veel tijd hebt of als je niet veel gedaan wilt te hebben!