Nagelstudio Den Haag

BIAB, Gellak, Nagelverlenging & Manicure

In onze nagelstudio te Den Haag – Voorburg zijn wij gespecialiseerd in BIAB, Gellak, Nagelverlenging door middel van Polygel & Russian Manicure. Wij werken uitsluitend met A merken zoals: The Gelbottle en Victoria Vynn.

biab nagels den haag voorburg

BIAB

BIAB staat voor Builder in a Bottle en is een gel behandeling voor de natuurlijke nagel. Hierbij worden je nagels niet verlengd, maar wel verstevigd!

 

Ben je een nagelbijter?

Heb je moeite met het laten groeien van je nagels?

Heb je last van slappe nagels?

 

Dan is de BIAB behandeling perfect voor jou!

 

Door deze behandeling groeien je eigen nagels en worden ze steviger! Ook krijgen je eigen nagels een mooie C curve. De gel zelf is ook erg flexibel wat heel fijn is. Je hebt de keuze uit veel natuurlijke roze tinten. Wil je dit graag in combinatie met een kleurtje? Dan kan dit uiteraard ook!

biab nagels den haag voorburg

BIAB NN TREATMENT

De NN treatment is een behandeling voor de natuurlijke nagel. NN staat voor naturel nail. Wat doet deze behandeling precies? Bij de NN treatment focussen we op de natuurlijke nagel, maken we de nagelplaat schoon en halen we elk velletje en nagelriemen weg met de frees. Hiervoor gebruiken we verschillende bitjes die word uitgevoerd met de frees om extra mooi resultaat te krijgen, dit word ook wel Russian manicure genoemd. Daarna brengen we die BIAB aan waardoor je het perfecte eindresultaat krijgt.

Gellak

Gellak is de perfecte oplossing voor nagellak! Het is een dikkere lak die  aangebracht wordt op de natuurlijke nagel of op nep nagels! De gellak moet onder de led lamp waardoor die uitgehard wordt. Hierdoor blijft het wel 2 tot 4 weken mooi zitten! Doordat je nagels groeien, groeit de gellak natuurlijk mee. Daarom raden we aan om het niet langer dan 4 weken erop te laten zitten. 

Rubberbase

De Rubberbase kan worden aangebracht onder een gellak. Chippen je nagels snel? Of vind je dat de gellak zelf voor jou net niet te stevig is? Dan kun jij het beste rubberbase bij je behandeling boeken. Dit is een gel laagje die word aangebracht onder een kleur naar keuze. Zo voorkom je dat jou gellak sneller chipt en heb je extra versteviging!

nagelstudio den haag BIAB Gellak

Mini Manicure

Quick and Go! Bij de Mini manicure vijlen we de nagels naar gewenste lengte en vorm. Buffen we nagels en halen we de nagelriemen weg. Hierna krijg je een voedende nagelriemolie en word er een handcrème aangebracht! Ideaal voor als je niet veel tijd hebt of als je niet veel gedaan wilt te hebben!

Nagelstudio Den Haag

BIAB, Gellak, Nagelverlenging & Manicure

In onze nagelstudio te Den Haag – Voorburg zijn wij gespecialiseerd in BIAB, Gellak, Nagelverlenging door middel van Polygel & Russian Manicure.

Wij werken uitsluitend met A merken zoals:

The Gelbottle en Victoria Vynn.