De waar- en onwaarheden over Microblading

Microblading oftewel Hairstrokes staan helaas steeds vaker in een slecht daglicht. Ze zouden littekens veroorzaken, snel verkleuren en vervagen. Is Microblading nou echt zo slecht..? Wij vinden van niet! Daarom vertellen we jou op deze pagina alle feiten over deze permanente make-up techniek.

Is Microblading slecht voor je huid?

Als Microblading door een ervaren en goed opgeleide specialist wordt gezet, is het niet slecht voor je huid. Het is erg belangrijk dat de kleine hairstrokes op de juiste diepte worden gezet. Hierdoor blijft de kleur mooi, zal je weinig tot geen korstjes krijgen, en geen littekenvorming!

 

Wordt Microblading door een onervaren specialist gezet, kan dit helaas anders zijn. Door het gebrek aan kennis en oefening, is het erg moeilijk om op de juiste diepte te werken. Hierdoor is het mogelijk dat je littekenvorming krijgt, en dat je wenkbrauwen grijs opkleuren.

 

Het is daarom erg belangrijk om een permanente make-up specialist te kiezen met veel kennis en ervaring!

Microblading

Waarom kiezen voor Microblading?

Met deze techniek worden ‘nephaartjes’ gecreëerd, waardoor je een hele natuurlijke look krijgt. Het is ook mogelijk om alleen hairstrokes te plaatsen waar jouw eigen wenkbrauwhaar ontbreekt. Hierdoor is het niet nodig om je hele wenkbrauw te tatoeëren, maar als aanvulling op je eigen wenkbrauwen!

 

Vind je een wenkbrauwpotlood of poeder al snel teveel? Of wil je gewoon een mooie vorm in je wenkbrauwen zonder dat het getatoeëerd lijkt? Kies dan voor Microblading! Lees hier meer over onze Microblading behandeling.

Wanneer zijn Powderbrows een betere optie?

Heb je grove poriën? Dan raden we Microblading af. De hairstrokes kunnen te breed genezen, waardoor we niet het gewenste resultaat zullen bereiken. Powderbrows zijn geschikt voor alle huidtypen.

 

Heb je een vettere huid? Dan raden we dit om dezelfde reden ook af.
Powderbrows zijn wel geschikt voor een vette huid, maar kunnen hierdoor sneller vervagen.

 

Heeft u een oudere of dunne huid? Dan kunt u beter kiezen voor Powderbrows.

 

Lees hier meer over onze Powderbrows behandeling.

Hairstrokes Microblading