FEMlift HIFU 4D | | Vaginaverstrakking € 470 | Wishlashes & Brows
microblading, hairstrokes, wimperextensions, lashextensions, wenkbrauwen, wimpers, natuurlijke wenkbrauwen, ombre brow, powderbrows, permanente make-up, wimperlift, hennabrow, onebyone, wimper training, wimper, cursus, wimpercursus
488
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-488,bridge-core-2.5.4,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7
 

FEMlift HIFU 4D Vaginale Verstrakking

HIFU 4D FEMlift is een eenmalige behandeling van 30 minuten zonder de noodzaak van enige vorm van verdoving of rusttijd.

Afhankelijk van de laxiteit van de schede heeft men 1 – 3 behandelingen nodig.

HIFU 4D FEMLIFT

Wat Behandelt de HIFU 4D Vaginale Verstrakking?

Vaginale elasticiteit

Na verloop van tijd, vooral na een bevalling, kan vaginaal weefsel uitrekken. Het voelt alsof het spierweefsel niet meer strak is, waardoor het vaginale gebied minder gevoelig is.

FEMLIFT HIFU 4D versterkt en herbouwt het collageen in de vaginawand, verbetert de gevoeligheid van de vaginale receptoren en zorgt ervoor dat het vagina weefsel zich samentrekt, waardoor de vagina strakker wordt en je weer meer seksuele bevrediging ervaart.

Met slechts één tot drie behandelingen (met tussenpozen van 4 tot 6 weken tussen elke behandeling)!

Het resultaat zal geleidelijk opgebouwd worden, en zal over het algemeen tussen de 30 en 90 dagen duren

Femlift 4d hifu

Veelgestelde Vragen

WAT IS FEMLIFT BEHANDELING?

De behandeling van FEMLift is vergelijkbaar met een vaginale echo die u wellicht tijdens u zwangerschap heeft gehad. De vagina word op verschillende dieptes behandeld. Vaginaal weefsel reageert op de HIFU 4D door de natuurlijke cellulaire processen te activeren waardoor er nieuwe, gezonde, veerkrachtige collageen en elastine in het weefsel aangemaakt wordt.

Het FEMLift vermogen om meerdere lagen van de vagina te behandelen stimuleert het natuurlijke regeneratieve proces van het lichaam dat leidt tot nieuw en sterker collageen, terwijl de veiligheid en het comfort van de patiënt behouden blijft.

VOOR WIE IS FEMLIFT GESCHIKT?

Heeft er een verandering plaatsgevonden in hoe ‘nauwsluitend’ u zich voelt tijdens het vrijen? Of met betrekking tot de fysieke sensatie die u ervaart tijdens de penetratie door uw partner? Heeft dit invloed op uw mate van seksuele bevrediging? Als het gevoel van ‘losheid’ of laxiteit van invloed is op uw seksleven dan kan de FEMLift u misschien helpen.

DOET FEMLIFT PIJN?

Nee, de FEMLift behandeling doet geen pijn.

Sommige patiënten ervaren een lichte bijwerkingen vergelijkbaar met menstruatie klachten.

WAAR HOU IK REKENING MEE NA DE BEHANDELING?

Omdat het vagina weefsel tijd nodig heeft om te herstellen adviseren wij om 7 dagen geen geslachtsgemeenschap te hebben.

  • 100% veilig: klinisch bewezen, geavanceerde technologie
  • Effectief: snel resultaat
  • Veelzijdig: te gebruiken bij veelvoorkomende klachten
  • Minimaal invasief, minimale hersteltijd
  • Geen bloedverlies of heftige pijn

Stel je vraag over HIFU hier!